Yeni Günaydın
Geri

Cüneyt Özdemir'den Anadolu Ajansa Tepki!

"Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?"
Cüneyt Özdemir'den Anadolu Ajansa Tepki!
Haberler / Gündem
14 Mayıs 2023 Pazar 21:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Anadolu Ajansı'nın (AA) seçim sonuçlarının yayınlama şekline ilişkin tepki gösterdi. Özdemir, "Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?" dedi.

14 Mayıs seçiminde sandıklar kapandı oy sayma işlemleri sürüyor. Devletin Anadolu Ajansı seçim sonuçları açıklıyor. Anadolu Ajansı'nın sonuçları verme şekline ilişkin bir tepki Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, "Anadolu Ajansı bizimle dalga mı geçiyor?" diye sordu.

Gazeteci Cüneyt Özdemir seçim yayını yaptığı Youtube'da kanalında Anadolu Ajansı'nın paylaştığı verilere tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Anadolu Ajansı'na veryansın ederek, "Bu bakımdan şunu ifade edeyim, çok aşağılarda bir orana sahiptir Sayın Erdoğan. Bizim kendi verilerimiz de var. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüksek çıktığı sandıklara düzenli itirazlar yapılıyor, AA bunları sandıklara dahil etmiyor. Bu da yanılgıyı büyütüyor. Biz buradayız. 13. cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu burada. Liderler birazdan burada olacak ve bu akşamı buradan takip edeceğiz, sizleri bilgilendireceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın