Yeni Günaydın
Geri

Cüneyt Arkın Bu Parkta Yaşayacak!

Beşiktaş'ta bulunan parka “Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı” adı verildi.
Cüneyt Arkın Bu Parkta Yaşayacak!
Haberler / Magazin
4 Temmuz 2022 Pazartesi 20:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş Belediye Meclisi'nin temmuz ayı oturumlarının ilk birleşiminde Beşiktaş Akat Mahallesi'nde bulunan parka “Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı” adı verildi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yönettiği oturumda karar oybirliği ile alındı. Akpolat: “Ülkemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılardan, yaşayan en büyük değerlerimizden biriydi. Hem Akat mahallemiz hem Levent mahallemizde komşumuzdu. Bu ülkede iz bırakmış, hepimizin kahramanı niteliğinde bir değerimiz.

Hayatındaki dik duruşu, sanat hayatına başladığı günden bugüne kadar hiç değişmedi. Onun adını Beşiktaş'ta yaşadığı ilçede devam ettirmek istiyoruz.

Cüneyt Arkın gibi değerlerimiz gün geçtikçe, ülke normalleştikçe kıymetleri daha iyi anlaşılacak ve gelecek nesillere taşınacak değerlerimiz. Dolayısıyla onun adının Beşiktaş'ta yaşatılmasına vesile olduğumuz için ayrıca bir mutluluk yaşıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın