Yeni Günaydın
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Şaşırtan Tanışma!

"Aaa, Maşallah"
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Şaşırtan Tanışma!
Haberler / Dünya
12 Haziran 2023 Pazartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için İstanbul'a gelen Manchester City'nin sahibi petrol milyarderi Sheikh Mansour ile tanıştığı anlar ortaya çıktı. Mansour'un Manchester City'nin sahibi olduğunu öğrenince oldukça şaşıran Erdoğan, "Maşallah" dedi.

Inter ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İstanbul'da karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiliz ekibi 1-0 kazanırken, kulübün sahibi Sheikh Mansour 13 yıl sonra takımın maçını izlemek için İstanbul'a geldi. Mansour'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanıştığı anlar kameralara yansıdı.

ERDOĞAN ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Şampiyonlar Ligi finalini izleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE lideri Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile görüşmelerini sürdürdü. Üst düzey iş insanı ve siyasilerin bir araya geldiği görüşmelerde BAE lideri, Manchester City'nin sahibi Sheikh Mansour'u Erdoğan ile tanıştırdı. Mansour'un Manchester City'nin sahibi olduğunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan şaşkınlığını gizleyemezken, "Aaa, Maşallah" dedi.

13 YIL ARADAN SONRA TRİBÜNDE

Sheikh Mansour, 2008'de satın aldığı Manchester City'nin sadece Liverpool ile oynadığı gösteri maçını 2010'da tribünde izlemişti. Mansour, 13 yıl aradan sonra ilk kez takımının maçını İstanbul'da tribünden izledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın