Yeni Günaydın
Geri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan İle Görüşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinan Oğan İle Görüşüyor
Haberler / Politika
19 Mayıs 2023 Cuma 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile bir araya geldi.

KILIÇDAROĞLU ÜMİT ÖZDAĞ'I ZİYARET ETMİŞTİ

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüşmüştü.

1,5 saatlik görüşmenin ardından iki lider açıklama yapmış ve Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin demokrasiye, dayanışmaya ve sorunları aşmaya ihtiyacı olduğu ifade etmişti.

ATA İttifakı'nın kimi destekleyeceğine ilişkin de açıklamalarda bulunan Özdağ, bazı sorular sorduklarını belirterek "Aldığımız cevap çerçevesinde yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Kısa zaman içerisinde görüşlerimizi paylaşacağız." diye konuşmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın