Yeni Günaydın
Geri

Ceyda Ateş ve Eşi Restoran Zinciri Satın Aldı!

Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.
Ceyda Ateş ve Eşi Restoran Zinciri Satın Aldı!
Haberler / Magazin
22 Temmuz 2024 Pazartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İş insanı Buğra Toplusoy ile evlenip Amerika'ya yerleşen oyuncu Ceyda Ateş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ateş ve eşi yeni bir yatırım yaptı ve Amerika'da restoran zinciri satın aldı.

Buğra Toplusoy ile evlenip ABD'ye yerleşen oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya paylaşımlarıyla yurt dışındaki yaşamını takipçileriyle paylaşıyor.

Bir kızı da olan Ceyda Ateş sık sık yaşamına dair kesitleri Youtube yayınlarında paylaşarak yaşamına dair detayları da anlatıyor.

Ceyda Ateş ve eşi son olarak Amerika'da restoran zinciri satın aldı. Ceyda Ateş açıklamasında "Buğra değişik bir yatırıma girdi 2 tane restoran satın aldı. Bowl yapıyorsunuz kendi isteklerinizle kendi yemeğinizi oluşturuyorsunuz" dedi.

"YATIRIMLIK YAPMAK İSTEDİK"
Ateş devamında ise "Eline böyle bir fırsat geçti yatırımlık yapmak istedi ve o yüzden de bambaşka bir döngüde şu anda kendisi" ifadelerini kullandı.

Buğra Toplusoy ise "Burası kötü yönetiliyordu alalım dedik, büyütmek için... Fırsat olarak gördük E2'e uygun burası satması çok kolay bir işletme" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın