Yeni Günaydın
Geri

Canlı Yayında İş İnsanını Ölümle Tehdit Etti!

Sosyal medyada karavan hayatı ve doğa sporları üzerine içerikler üreten Tamer Karaoğlu, canlı yayında takipçisi tarafından ölüm tehdidi aldı.
Canlı Yayında İş İnsanını Ölümle Tehdit Etti!
Haberler / Gündem
7 Ekim 2024 Pazartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medyada karavan hayatı ve doğa sporları üzerine içerikler üreten Tamer Karaoğlu, canlı yayında takipçisi tarafından ölüm tehdidi aldı. Olayın ardından Karaoğlu, şüpheli hakkında savcılığa başvurdu. Şüpheli Can A. için 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Tamer Karaoğlu’nun sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında, takipçisi Can A. ağır hakaret ve tehditlerde bulundu. Can A.'nın kullandığı ifadeler arasında, "Şimdi ben seni öldürmez miyim? Kafanı gözünü kırarım! Kemiklerini kıracağım, seni öldüreceğim" gibi şok edici tehditler yer aldı. Karaoğlu, yaşanan olay sonrası şok yaşadı ve vakit kaybetmeden hukuki yollara başvurdu.

Savcılık soruşturma başlattı

Karaoğlu’nun sunduğu deliller ve canlı yayın kayıtları savcılık tarafından incelendi. Şüpheli Can A., ifadesinde suçlamaları kabul ederek pişman olduğunu belirtti. Ancak savcılık, delillerin yeterli olduğunu ve şüphelinin üzerine atılı suçları işlediğine dair yeterli kanıt bulunduğunu açıkladı.

7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebi

Savcılık, taraflar arasında uzlaşma sağlanamadığını belirterek Can A. hakkında "Zincirleme Hakaret" ve "Zincirleme Tehdit" suçlarından 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açtı. Karaoğlu'na yönelik bu tehditler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve dava süreci merakla bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın