Yeni Günaydın
Geri

Çankaya'nın Eski Belediye Başkan Yardımcısı İntihar Etti!

31 Mart öncesi Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan Gülsün Bor intihar etti.
Çankaya'nın Eski Belediye Başkan Yardımcısı İntihar Etti!
Haberler / Gündem
23 Mayıs 2024 Perşembe 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek CHP Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı olan Gülsün Bor, hayatına sor verdi. Bor'un, bulunduğu apartmanın 11. katından atladığı öğrenildi.

2014-2024 yılları arasında Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Gülsün Bor evli ve bir çocuk annesiydi.

2014 yılında vefat eden eski vali ve milletvekili Yılmaz Cemal Bor'un kızı olan Gülsün Bor'un intihar etmeden önce annesi ve kız kardeşiyle vakit geçirdiği öğrenildi.

GÜLSÜN BOR KİMDİR

1974 yılında Ankara’da doğdu. Ortaokul eğitim ve öğretimini TED Ankara Koleji, lise eğitini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlayan Gülsün Bor, 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünden mezun oldu.

Bor, Dünya Bankası'nda kısa dönemli danışman olarak çalıştı. 2003 yılında tekrar Türkiye’ye dönerek Hazine Müsteşarlığı Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü, İç Borç Yönetimi Dairesinde Şube Müdürü ve 2010 yılında, Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde ekonomi müşaviri olarak atandı ve üç yıl süreyle görev yaptı.

2014 yılında Çankaya Belediyesi'nde başkan yardımcısı olarak 10 yıl görev yapan Bor, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Çankaya Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Çankaya Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Gülsüm Bor Güner evli ve bir çocuk annesiydi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın