Yeni Günaydın
Geri

Candan Kardeşlerin Yüz İfadeleri Gündem Oldu!

Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin emniyete girişlerindeki yüz ifadeleri dikkat çekti.
Candan Kardeşlerin Yüz İfadeleri Gündem Oldu!
Haberler / Gündem
15 Kasım 2023 Çarşamba 02:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin emniyete girişlerindeki yüz ifadeleri dikkat çekti. Oldukça yorgun ve üzgün görünen Bahar ve Nihal Candan'ın o hallerine sosyal medyadan yorum yağdı.

Bir televizyon programında ünlenen ve sonrasında sosyal medya hesaplarında yaptıkları lüks yaşamlarını gözler önüne seren paylaşımlarıyla gündeme gelen Nihal ve Bahar Candan kardeşler "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla gözaltına alındı. Ayrıca operasyon çerçevesinde Hacı İsrafil S. isimli bir kişi de Kars’ta gözaltına alınarak İstanbul’a getirilmişti.

YÜZ İFADELERİ DİKKAT ÇEKTİ

Fenomen kardeşler ve Hacı İsrafil S., emniyetten sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Hastanedeki işlemleri tamamlanan şüpheliler ardından tekrar emniyete getirildi. Candan kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından gözaltına alınan şüphelilerin sorgularına devam edileceği öğrenilen Bahar ve Nihal Candan'ın emniyete getirilme anlarındaki yüz ifadeleri dikkat çekti.

Oldukça yorgun ve üzgün olduğu görülen fenomen kardeşler için sosyal medyada yapılan yorumlar da dikkat çekti.

İşte Candan kardeşler için yapılan yorumlardan bazıları...

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın