Yeni Günaydın
Geri

Çamaşırhanede Cinsel İlişkiye Girdiler!

Çamaşırhanelerin yaygın olduğu Tayland'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
Çamaşırhanede Cinsel İlişkiye Girdiler!
Haberler / Dünya
14 Aralık 2022 Çarşamba 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Tayland’ın turistik şehirlerinden Bangkok’ta 24 saat hizmet veren bir çamaşırhanede akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Bozuk para ile çalışan çok sayıda çamaşır ve kurutma makinesinin bulunduğu ve bölge sakinlerinin çamaşırlarını yıkadığı mağazada bir çift güpegündüz cinsel ilişkiye girdi.

Mekandaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde beyaz kıyafetler giymiş bir çiftin içeri girerek cinsel ilişkiye girdiği anlar görülüyor. Dr. Tiger Laundry isimli çamaşırhanede yaşanan olayı fark eden şirket sahibi olayı yetkililere bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen adam şoka uğradığını ve çok öfkelendiğini söyledi.

“POLİS BİR ŞEY YAPMAYINCA YAYINLADIM”

33 yaşındaki Jakkapong Chookhanthong durumu polise bildirdiğini fakat polisin olayı takip etmediğini söyledi. Yerel medyaya konuşan öfkeli işletme sahibi, “Polis bir şey yapmayınca ben de görüntüleri internet üzerinden yaydım” dedi.

Görüntü kayıtlarını inceleyen yerel medya, “Çift tavşanlar gibi sevişiyordu” yorumuna yer verdi. Çiftin bir kere kameralara yakalandıktan bir ay sonra tekrar çamaşırhaneye giderek cinsel ilişkiye girdiği görülüyor. Kadının kamerayı fark etmesi üzerine partnerini uyardığı kamera kayıtlarında görülürken buna rağmen çift cinsel ilişkiye girmeye devam ediyor.

Görüntülerin hızla yayılmasıyla birlikte polis de duruma müdahale etme kararı aldı. Nong Chok Polis Amirliği çiftin yakalandığını ve her birine yaklaşık 120 dolar (yaklaşık 2.230 TL) para cezası kestiğini açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın