Yeni Günaydın
Geri

Çağla Şikel Arto'nun Mal Varlığına El Koydurdu!

Arto bu defa baltayı fena taş vurdu.
Çağla Şikel Arto'nun Mal Varlığına El Koydurdu!
Haberler / Magazin
7 Ağustos 2023 Pazartesi 18:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü manken Çağla Şıkel, Arto'nun sözlerini affetmedi. Bir YouTube videosuna "Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret" diyen Arto bu defa baltayı fena taş vurdu.

Ünlü manken Çağla Şıkel televizyonun yanı sıra YouTube'a da içerik videoları çekişyor. Bir içeriğinde mini etekle nasıl oturulması gerektiğini anlattı. Şıkel'e Arto'dan çok sert bir yorum geldi. 

Şikel'in bu videosunu gören Arto, ünlü manken için "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" demişti.

Sosyal medya hesabı üzerinden Şıkel'in frikik görüntüsünü paylaşan Arto, kısa süre sonra bu paylaşımı silmişti. Çağla Şıkel ise, hakkında yapılan yorumlara sessizliğini adliyede bozup Arto'ya 1 milyon liralık tazminat davası açmıştı.

Ünlü manken İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesine başvurarak, Arto'nun şahsını maddi ve manevi anlamda etkilediğini ifade etmişti.

Mahkemeye sunulan şikayet dilekçesinde şarkıcı Arto'nun Çağla Şıkel hakkında hayasızca yorumlarda bulunarak kadınlığı ve anneliğini aşağılayan sözler sarf ettiği ifade edilerek suç işlediği aktarıldı.

Yapılan yargılamada sonrası İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi Arto'nun Çağla Şıkel'e yönelik söylemiş olduğu sözler sonrası 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Kararın ardından Çağla Şıkel bu kez Arto'ya ait 3 araç, banka hesapları, gayrimenkullere haciz koydurarak parasını tahsil etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın