Yeni Günaydın
Geri

Cadılar Bayramı İçin Satılan Kafatası İnsana Aitmiş!

Cadılar Bayramı süsleri satın almak, raflarda gerçek bir insan kafatası gören müşteri için biraz fazla gerçekçi bir hal aldı.
Cadılar Bayramı İçin Satılan Kafatası İnsana Aitmiş!
Haberler / Yaşam
7 Kasım 2023 Salı 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'deki bir ikinci el dükkanında Cadılar Bayramı süslemesi olarak satılan kafatasının insana ait olduğunu bir antropoloğun fark etmesiyle, kafatasının gerçek olduğu ortaya çıktı.

Florida'nın North Fort Myers bölgesindeki dükkanda tesadüfen alışveriş yapan antropolog, satın alınmayı bekleyerek dükkanın Cadılar Bayramı bölümünde öylece sergilenen insan kafatasını fark etti.

Antropoloğun, bunun gerçek bir parça olduğunu fark etmesiyle yetkililer dükkana çağrıldı.

Lee County Şerif Bürosu, dükkana intikal ederek kafatasını alan dedektiflerin daha sonra bu parçanın aslında insan kafatası olduğunu teyit ettiğini açıkladı.

Dükkan sahibi polise, kafatasının yıllar önce satın aldıkları bir depoda bulunduğunu söyledi.

Polis olayın şüpheli durduğunu düşünmese de kafatası üzerinde daha fazla test yapmak üzere yerel adli tıp kurumuyla birlikte çalışacak.

Florida'da herhangi bir insan organını ya da dokusunu bir bedel karşılığı bilerek satmak ya da satın almak yasadışı; buna kemikler de dahil.

Arizona'daki bir dükkanın çalışanları da eylülde, yardım kuruluşu Goodwill'e ait bir bağış kutusunda başka bir insan kafatası bulmuştu.

Sol gözyuvasında takma bir göz yer alan bu kafatasına el koyan polis, herhangi bir suçla ilişkili olmadığı sonucuna varmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın