Yeni Günaydın
Geri

CHP'li Özgür Özel: 'Birkaç Aday Yarışabilir'

Özel, Gazeteci Kübra Par'a 'adaylık' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
CHP'li Özgür Özel: 'Birkaç Aday Yarışabilir'
Haberler / Politika
13 Haziran 2023 Salı 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

28 Mayıs'taki seçim yenilgisinin ardından CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, genel başkanlıkla ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Sorumluluktan da fedakarlıktan kaçmıyorum. Bu süreçte birkaç aday yarışabilir. Veya bir uzlaşı da mümkün olabilir." yanıtını verdi.

CHP'de, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun fitilini ateşlediği 'adaylık' tartışmaları tüm hızıyla sürerken, partiden peş peşe açıklamalar da gelmeye devam ediyor.

CHP Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, Gazeteci Kübra Par'a 'adaylık' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sorumluluk ve fedakarlıktan kaçmadığını bir kez daha tekrarlayan Özel, "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Bu süreçte mutlaka kuvvetli özeleştiri yapmamız lazım. Bırakın parti mensuplarını, oy veren vatandaşın bize 'Değişin' deme hakkı var. Hatta oy vermeyenler de 'Değişin de oy verelim' diyebilir. Genel Başkanımız ile çatışmayı da onun hırpalanmasını da doğru bulmam." ifadelerini kullandı.

"BİRKAÇ ADAY YARIŞABİLİR YA DA UZLAŞI DA MÜMKÜN OLABİLİR"

"Bu süreçte birkaç aday yarışabilir ya da bir uzlaşı da mümkün olabilir" diyen Özel, "Ben illa genel başkan adayı olayım demiyorum. Kaybeden takımda santrafor olmak yerine şampiyon olmak isteyen takımın her mevkiinde olabilirim. Yeter ki değişim olsun. Yerel seçime doğru giderken, yani ekim kasım gibi CHP’nin yenilenip güçlenmesi lazım." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın