Yeni Günaydın
Geri

CHP'den Tam Altın Vaadi!

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere sayılı günler kalırken Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin 'tam altın' vaadini açıkladı.
CHP'den Tam Altın Vaadi!
Haberler / Politika
14 Nisan 2023 Cuma 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

T24’deki Seçime Doğru programında gündeme ilişkin soruları yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  CHP’nin altın vaadini ilk kez açıkladı.

Aile sigortası desteğini altına endeksleyeceklerini belirten Özel, “Enflasyona karşı korumak için altın kart getiriyoruz. Tamamen yoksula ve hiçbir geliri olmayana her ay bir tam altın vereceğiz. Yarısında olana yarım altınla tamamlayacağız” dedi.

"İŞ BİRLİĞİ SAYESİNDE 45’A YAKIN FAZLA MİLLETVEKİLİ KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ"
Özel, ittifaktaki diğer partilere fazla kontenjan verildiği eleştirileri ile ilgili de “30 verdik, 45 fazla milletvekili çıkaracağız. İş birliği sayesinde 45’a yakın fazla milletvekili kazanacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

"DEĞİŞİKLİK, SEÇİM HUKUKU GEREĞİ SADULLAH ERGİN’İN İSTİFASIYLA MÜMKÜN"
Özel, Çankaya 1’inci bölgeden aday gösterilen Sadullah Ergin’in yerinin değiştirilip değiştirilmeyeceği ile ilgili de, “Değişiklik, seçim hukuku gereği Sadullah Ergin’in istifasıyla mümkün . Bu hukuki karşılığı, yoksa biz meselenin o boyutuyla meşgul olmuyoruz. İş birliğini sanki CHP'nin adayıymış gibi görmek, göstermek bir türbülans yaratmak ve seçimlerde bizim tarafı zayıflatmak isteyenlerin bolca köpürttüğü bir durum” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın