Yeni Günaydın
Geri

CHP'de Tüzük Taslak Metni Komisyondan Geçti!

Tüzük Hazırlık Komisyonu son kez Genel Merkez'de toplandı. Tüzük taslak metni komisyon üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
CHP'de Tüzük Taslak Metni Komisyondan Geçti!
Haberler / Politika
5 Eylül 2024 Perşembe 21:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CH'dPe 6-7-8 Eylül'de yapılacak 20. Olağanüstü Kurultay için geri sayım sürerken Tüzük Hazırlık Komisyonu bugün son kez toplandı.

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, tüzük taslak metni komisyon üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tüzük Hazırlık Komisyonu olarak son toplantımızı bugün Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Örgütlerimizin görüş ve önerileriyle şekillenen tüzük taslak metni komisyon üyelerimiz tarafından oy birliğiyle kabul edildi" ifadelerini kullandı.

Çiftci, "Tüm komisyon üyelerimize verdikleri emek için yürekten teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni katılımcı, demokratik ve çağdaş bir tüzükle iktidara taşımak için şimdi daha da umutluyuz" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın