Yeni Günaydın
Geri

Burak Özçivit, Bodrum'da 4 Adet Lüks Villa Yaptırdı!

Özçivit dizi, film ve etkinliklerden kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımlarına hız verdi. Özçivit Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirdi.
Burak Özçivit, Bodrum'da 4 Adet Lüks Villa Yaptırdı!
Haberler / Magazin
19 Ağustos 2024 Pazartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sık sık kazançlarıyla gündeme geliyor. Özçivit dizi, film ve etkinliklerden kazandıklarıyla gayrimenkul yatırımlarına hız verdi. Özçivit Bodrum’da her biri 60 milyon TL eden 4 adet lüks villa inşa ettirdi.

Oyuncu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti yatırımlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını alan çift ilk eve 2 milyon 350 bin dolar ve ikinci villaya da 4 milyon 250 bin dolar ödemişti.

Dizilerden bölüm başı ortalama 750 bin TL kazanan ünlü oyunu Burak Özçivit geçen yıl ortalama 80 milyon TL’ye reklam anlaşması da imzalamıştı.

ETKİNLİKLERDEN KAZANDIKLARI GÜNDEME GELİYORDU

Başta Dubai olmak üzere yurt dışındaki etkinliklere katılmak için de 100 bin dolar (3 milyon TL) talep ettiği söylenen Özçivit, son olarak Dubai merkezli Alamiya şirketinin Türkiye ortak yapımı “Mahmool Makfool” adlı filmde oynamayı da kabul etmişti.

Özçivit bu projelerden kazancının büyük bölümünü gayrimenkule yatırıyor.

Posta gazetesinde yer alan habere göre Özçivit, Bodrum Turgutreis'te her biri 60 milyon TL değerinde 4 villa yaptırdı. Birine eşi Fayriye Evcen ve oğullarıyla kendisi yerleşti. Villalar, geniş bahçe alanı, modern havuz ve şık balkonlarıyla dikkat çekiyor.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın