Yeni Günaydın
Geri

Bulut Tabanlı Adisyon Yazılımı : ÖdemeAL.com

Restoran, kafe ver bar tarzı işletmeler için hızlı ve kolay yönetim programı
Bulut Tabanlı Adisyon Yazılımı : ÖdemeAL.com
Haberler / Gündem
30 Ocak 2013 Çarşamba 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖdemeAL Adisyon Yazılımı; her ölçekteki kafe, restoran veya bar gibi işletmeler için hazırlanmış tamamen bulut (cloud) tabanlı bir adisyon yazılımıdır. Sadece işletmenizden değil, internete bağlanabildiğiniz her yerden hesaplarınıza ulaşabilir, satışlarınızı ve tahsilatlarınızı görebilir, zengin raporlarımız sayesinde işletmenizin durumunu anlık olarak görebilisiniz. Üstelik sadece bilgisayardan değil, telefon, tablet ya da benzeri cihazlar ile ÖdemeAL Adisyon Yazılımını kolayca kullanabilirsiniz.

Cihaz / Kullanıcı Sınırı Yok
İnternete bağlanabilen tüm cihazlarınızla gerekli güvenlik işlemlerinden geçtikten sonra işletme bilgilerinize erişebilirsiniz. Yine aynı şekilde kullanıcı sınırınız da yok. Hiç bir ek ücret ödemeden dilediğiniz kadar kullanıcı ekleyebilirsiniz.

Sınırsız Mönü ve Ürün Ekleme
Hiçbir sınır olmadan istediğiniz kadar mönü ve ürün ekleyebilirsiniz. Standartların dışında kendi işletmenize ait kategoriler açıp, istediğiniz ürünlerinizi yerleştirebilirsiniz.

Sınırsız Ödeme Tipi Tanımlama
Ödeme ekranında sınırsız ödeme tipi tanımlayabilirsiniz. Yeni çıkacak ya da kaldırılan ödeme yöntemlerini ayarlar bölümünden istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Sınırsız Ödeme Tipi Tanımlama
Tahsilat için sınırsız ödeme tipi tanımlayabilirsiniz. Üstelik benzersiz raporlarımız sayesinde, her ödeme tipi ile gerçekleşen satışarı ayrıca takip edebilirsiniz.

Adisyon yazılımına ihtiyacınız varsa ÖdemeAL Adisyon Yazılımını görmeden karar vermeyin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın