Yeni Günaydın
Geri

Bu Gidişle Radyolar Kapanır!

Çamlıca Kulesi kira bedeli 50 Bin TL oldu!
Bu Gidişle Radyolar Kapanır!
Haberler / Medya
4 Temmuz 2022 Pazartesi 20:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İstanbul'da özel radyoların ve televizyonların vericilerini tek bir yerde toplayan Çamlıca Kulesi kira bedeline zam geldi.

Kendi direklerini ve tesislerini yıkarak bu kulede kiracı olan radyolar, şimdi de yapılan yeni zam karşısında isyan ettiler.

Star FM'in sahibi Tamer Gül, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşarak sıkıntılarını dile getirdi ve Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'a seslendi:

'Çamlıca kuleye yılbaşında gelen zam ile kule kirası 40 bin TL iken bu ay yani 6 ay sonra tekrar zam gelmiş ve kira 50 bin TL olmuştur. Biz herhangi bir holdinge bağlı yayın kuruluşu değiliz. Yani kolay lokmayız. Devlet büyüklerimiz böyle yaparak bize kapatın gidin mesaji veriyor. Nasıl dönecek bu işletme sadece kule kirası 50 bin TL diğerlerini saymıyorum bile. Sayin Cumhurbaşkanımız eskiden biz radyoculari severdi. "Tebrik ederim Bilocum bu şekilde devam et İnsanların gülmeye ihtiyacı var" demiştiniz. Bizim içimiz kan ağlarken nasıl güldürelim? @rterdogan @by @uabakanligi @camlicakule '

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın