Yeni Günaydın
Geri

Brendan Fraser Tanınmaz Halde!

Mumya'nın yıldızı Fraser'ın rolü için değişimi herkesi şok etti.
Brendan Fraser Tanınmaz Halde!
Haberler / Magazin
6 Eylül 2022 Salı 20:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Mumya" adlı film serisiyle dünyaca ünlü bir şöhrete sahip olan oyuncu Brendan Fraser, The Whale isimli film için radikal bir değişikliğe imza attı.

Rolü için tam 270 kiloya erişen Brendan Fraser, son olarak 79. Venedik Film Festivali'nde ortaya çıktı. Oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamazken, Brendan Frase tam 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

Bu yıl 79. kez kapılarını açan Venedik Film Festivali, prestijli "Altın Aslan" ödülü için yarışan ünlü yapımların prömiyerleri ve basın toplantılarıyla sürüyor. Başrolünü Brendan Fraser'ın üstlendiği; yönetmenliğini Darren Aronofsky'nin yaptığı "The Whale" isimli film ise bu yılın en çok merak edilen yapımları arasında bulunuyor.

270 KİLO OLDU

1999 yılında yayınlanan ve fırtınalar estiren "Mumya" serisiyle yıldızı parlayan Brendan Fraser, beyazperdeden uzun süredir uzak duruyordu. ABD'li oyuncu Brendan Fraser, son olarak "The Whale" isimli filmde obez bir adamı oynamak için fiziksel bir dönüşüm geçirerek 270 kilo oldu.

6 DAKİKA BOYUNCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Film gösterimi sırasında altı dakika boyunca ayakta alkışlanan Fraser, duygulanarak filmin yönetmeni Aronofsky'ye sarıldı. Salondan ayrılmak isteyen oyuncu, alkışların yükselmesiyle gözyaşlarına boğuldu ve salon izleyicilerine selam verdi.

Eleştirmenlerden ve izleyicilerden büyük övgü toplayan oyuncunun Oscar yarışında bir adım önde olacağı düşünülüyor. Samuel D. Hunter'ın The Whale adlı oyunundan uyarlanan filmde oyuncu, bu görünümü elde etmek için protez taktı.

Fraser, obezite ile yaşayan ve 17 yaşındaki kızıyla yeniden iletişim kurmak için mücadele eden bir adamı oynuyor. Fraser Mumya serisi ile fethetmişti. Indiana Jones tarzı bir macerayı özleyen seyirci, Mumya'daki Rick karakterini çok sevmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın