Yeni Günaydın
Geri

Brad Pitt Emeklilik İddialarına Son Noktayı Koydu!

Hollywood'un ünlü ismi Brad Pitt, emekli olacağı yönündeki iddialar hakkında konuştu.
Brad Pitt Emeklilik İddialarına Son Noktayı Koydu!
Haberler / Magazin
17 Ağustos 2024 Cumartesi 06:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Once Upon a Time… in Hollywood" filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde oyuncu olarak ilk Oscar'ını kazanan ve tüm zamanların en iyi aktörleri arasında gösterilen Brad Pitt, 2022 yılında verdiği bir röportajda emekliliğe ayrılabileceğini duyurmuştu.

Oyuncu, “Kendimi son virajda gibi hissediyorum. Bir sonraki bölüm ne olacak? Neler yapacağım?” ifadelerini kullanmıştı.

Oyuncunu bu açıklaması, aktörün emekli olacağı yönünde iddialara neden olmuştu. GQ dergisine konuşan oyuncu "Hala aynı yoldayım. Aynı hissediyorum. Gerçekten sadece etrafımdaki sevdiğim insanlardan zevk almaya ve sadece yaşamaya çalışıyorum" dedi.

Oyuncuya "son viraj" derken ne demek istediği sorulduğunda ise Pitt, "Mevsimleri kastetmiştim. Bu şeylere giriştiğinizde, her keşif heyecan verici ilginç, acı verici, korkunç veya hepsi birden olabiliyor. Ve sonra büyük liglerde oynamanıza izin verildiğinde, bu bir başka sorumluluk oluyor. Aynı zamanda gerçekten saygı duyduğunuz insanlarla çalışma fırsatı elde ediyorsunuz. Ve sonra şu soruyu soruyorsunuz kendinize: Son yıllarım nasıl geçecek?" yanıtını verdi.

Pitt, Clooney ile birlikte rol alacağı "Wolfs"un yanı sıra Formula 1 filmi "F1" ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kariyeri boyunca sayısız başarılı yapıma imza atan oyuncu, son yıllarda yapımcılığa merak salmıştı. Pitt, 12 Yıllık Esaret, Deadpool 2, Kayıp Şehir ve Yıldızlara Doğru gibi gibi filmlerin yapımcılığını üstlenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın