Yeni Günaydın
Geri

Bodrum'a 24 Saatte 10 Bin Araç Giriş Yaptı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine yeni yıl tatili için gelenler otelleri doldurdu.
Bodrum'a 24 Saatte 10 Bin Araç Giriş Yaptı!
Haberler / Yaşam
30 Aralık 2023 Cumartesi 21:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da yeni yıl yoğunluğu başladı son 24 saat içerisinde turistik ilçe 10 bin aracın giriş yaptığı belirtildi. Bodrum girişinde uzun araç kuyrukları oluştu.

BODRUM GİRİŞİNDE YERLİ TURİSTLERİ KARŞILADI

Bodrum’a 5 kilometre mesafedeki Torba Polis Uygulama noktasında bugün ilçeye gelen yerli turistleri İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak ile birlikte karşılayan ve hoş geldin diyen Kaymakam Çit konuklarla tek tek ilgilendi. Turistlerle sohbet etti.

Kaymakam Çit  yaptığı açıklamada “Emniyet, sahil güvenlik ve jandarma ekiplerimiz toplam 492 personel 79 araç ve 9 sahil güvenlik botu, bomba arama ve uyuşturucu arama köpeklerimiz ve 94 zabıtamız ile gerekli tüm önlemleri aldı. Bodrum’a yeni yıl için gelenler huzurlu ve güvenli biçimde tatillerini geçirmeleri için her türlü önleme aldık. Özellikle yurdun farklı bölgelerinden gelen konuklarımıza hoş geldin diyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın