Yeni Günaydın
Geri

Birbirlerine Sürtünerek Meditasyon Yaptılar!

"Bu ne böyle. Bir an kedileri anımsattılar"
Birbirlerine Sürtünerek Meditasyon Yaptılar!
Haberler / Yaşam
21 Aralık 2023 Perşembe 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal medyada son günlerde birbirinden ilginç meditasyon görüntüleri kullanıcılar arasında popüler olmaya devam ediyor. Meditasyon seanslarında tuhaf görüntülere bir yenisini daha eklendi. Sosyal medyada viral olan görüntülerde seansa katılanların birbirine sürtünerek meditasyon yaptıkları anlar yer aldı.

Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde iki kişinin birbirlerine sürtünerek meditasyon yaptıkları anlar yer aldı. Görüntüler kısa sürede viral olurken bir grubun önünde bir erkek ve kadının önce omuzlarına ardından ise birbirlerinin üzerine gelecek şekilde yerde sürtündükleri yanlar yer aldı.

Görüntüler sosyal medyada gündem yaratırken meditasyona katılanlar kötü enerjiden arınmak için bu yolu tercih ettiklerini dile getirdi. O anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşince kullanıcıların yorumları da gecikmedi.

Bir sosyal medya kullanıcısı görüntülere, "Millet kafayı yemiş" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Bu ne böyle. Bir an kedileri anımsattılar" yorumunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın