Yeni Günaydın
Geri

Bir Zamanlar Kadındı!

Buck Angel namı diğer William Leigh Breckles'in kadın halini gören şok oluyor.
Bir Zamanlar Kadındı!
Haberler / Dünya
5 Temmuz 2022 Salı 20:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Film yıldızı Buck Angel namı diğer William Leigh Breckles'in cinsiyet değiştirmeden önceki hali görenleri şoke etti.  Zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen Buck Angel, sonunda ait olduğu bedeni bulduğunu söylüyor.

Buck Angel, cinsiyet değiştirmeden önce Susan adını kullanıyordu. Ünlü isim yıllarca kadın vücudunda profesyonel modellik yaptı. Gerçek kimliğini sır gibi sakladı. 

Çevresindeki kimseye bu cinsiyet karmaşasından bahsedemeyen Buck Angel, madde bağımlısı oldu. Herkesten sakladığı sırrı ile zorlu bir hayat geçirdiğini söyleyen Angel, sonunda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya karar verdi.

Bundan sonraki hayatını istediği bedende geçirmek için cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Sonrasında ameliyat olması yeni bir hayata başlamasına yardımcı oldu. 

2007 yılında Buck 'Yılın Transeksüel Sanatçısı'  olarak seçildi. Şimdilerde kendi film şirketini yönetiyor. Modellik, yazarlık ve eğitmenlik yapıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın