Yeni Günaydın
Geri

Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarında elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.
Bir Suç Örgütü Daha Çökertildi!
Haberler / Gündem
20 Temmuz 2024 Cumartesi 08:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabük merkezli 3 ilde Kuyu-10 operasyonları düzenlendiğini duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarında elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından Kuyu-10 operasyonları hakkında bilgi verdi. Bir suç örgütünün daha çökertildiğini duyuran Yerlikaya operasyonlarda elebaşları Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel de dahil organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.

SUÇ ÖRGÜTLERİNİ ÇÖKERTİP ADALETE TESLİM EDECEĞİZ

"Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız" diyen Bakan Yerlikaya açıklamalarına şöyle devam etti:

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da düzenlenen operasyonlarda organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

-Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak,

-Yağma,

-Nitelikli Dolandırıcılık,

-Kasten Yaralama,

-Tehdit,

-Uyuşturucu Madde Ticareti suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu: 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 2adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın