Yeni Günaydın
Geri

Bill Gates'in Stajyerlerle Yalnız Kalması Yasaklandı!

"İstenmeyen tekliflerde bulunuyor"
Bill Gates'in Stajyerlerle Yalnız Kalması Yasaklandı!
Haberler / Dünya
5 Ağustos 2024 Pazartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hakkında birçok iddianın döndüğü Microsoft'un kurucusu Bill Gates hakkında 13 Ağustos'ta basılacak bir kitapta, Gates'in kadın stajyerlerle yalnız kalmasının yasaklandığı iddia edildi.

Anupreeta Das'ın Bill Gates hakkında kaleme aldığı Milyarder, İnek, Kurtarıcı, Kral: Bill Gates ve Dünyamızı Şekillendirme Arayışı kitabında yer alan iddialara göre, Gates’in kadın çalışanlara ve stajyerlere karşı uygunsuz davranışları, şirketin bu sıra dışı önlemi almasına neden oldu. Kitapta, Gates’in 'ısrarcı bir flörtçü' olduğu ve kadınlara istenmeyen tekliflerde bulunduğu yazıyor.

Kitapta ayrıca Gates’in eşi Melinda French Gates’in, kocasının sadakatsizliği nedeniyle uzun süredir kırgınlık yaşadığı da iddia ediliyor. Bu sorunların, çiftin 1994 yılındaki evliliklerinden kısa bir süre sonra, Gates’in eski kız arkadaşı teknoloji girişimcisi Ann Winblad’a hala duygusal bağlılık hissetmesiyle başladığı öne sürülüyor.

Ayrıca farklı kaynaklar, ev hizmetlilerine kadınlar aradığında Gates’in doğrudan telefon numarasını vermemelerini söylediğini ifade etti.

Bill Gates'in temsilcisinden açıklama geldi

Bill Gates hakkındaki iddiaların internette yayılması ardından Gates'in temsilcisi kitaptaki iddiaları sert bir dille reddetti. Temsilci, kitabın “ikinci ve üçüncü el dedikoduları ve anonim kaynakları” temel aldığını ve “son derece sansasyonel iddialar ve açık yalanlar” içerdiği ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın