Yeni Günaydın
Geri

Bilecik Belediye Başkan Vekili Tarzıyla Gündemde!

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi.
Bilecik Belediye Başkan Vekili Tarzıyla Gündemde!
Haberler / Gündem
30 Ocak 2023 Pazartesi 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı saçları, kıyafetleri, makyajı ve tarzıyla Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Game of Thrones dizisi karakterlerine benzetilen Subaşı için sosyal medyada "Bilecik Khaleesi" gibi yorumlar yapılırken ailesiyle birlikte çekilmiş fotoğrafları da hızla yayıldı. Subaşı'ya kullanıcılardan övgüler yağarken bu iltifatlara Subaşı da kayıtsız kalamadı ve kendisiyle ilgili yapılmış bir görseli paylaşarak teşekkür etti.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik ziyaretinin ardından sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Subaşı’yı ilk kez görenler büyük şaşkınlık yaşadığını belirtirken sosyal medyada Subaşı hakkında pek çok yorum yapıldı. Subaşı Game of Thrones karakterlerine benzetilirken eğitimi, yaşı ve ailesi ilgili de araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Melek Mızrak Subaşı kaç yaşında? İşte Bilecik Belediye Başkan Vekili’nin hayatı ve hakkında yapılan o yorumlar…
Bilecik’te İmamoğlu’nu ağırlayan Subaşı ilk olarak İmamoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasıyla gündem oldu. Subaşı’nı ilk görenler, dış görünüşüne övgüler yağdırırken, Subaşı bir anda sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi. Subaşı'nın o paylaşımı da 9.2 milyon görüntülenme aldı.

İŞTE MELEK MIZRAK SUBAŞI HAKKINDA SOSYAL MEDYADA YAPILAN O YORUMLAR

Subaşı ile ilgili sosyal medya kullanıcıları çok fazla paylaşım yaptı. Genellikle hakkında yapılan yorumların çoğunun övgü ve iltifat dolu olduğu görülürken Subaşı, dizi karakterlerine benzetildi. Tarzıyla da oldukça konuşuldu. O yorumların bazıları ise şu şekilde:

"Melek Mızrak Subaşı ne kadar güzel bir kadınmış. Siyasette böyle güçlü kadınları görmek umut verici!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın