Yeni Günaydın
Geri

Biden, Görünmez İnsanlara Sarılmaya Çalıştı!

“Uzaylıları selamlıyor olabilir mi”
Biden, Görünmez İnsanlara Sarılmaya Çalıştı!
Haberler / Gündem
23 Aralık 2023 Cumartesi 16:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, yine konuşma yaptığı sahnede boşlukla sarılıp tokalaştı. Biden'ın o anlarına güldüren bir yorum geldi “Uzaylıları selamlıyor olabilir mi” denildi.

ABD’nin yaşı nedeniyle gündemden düşmeyen 81 yaşındaki Başkanı Joe Biden yine yaptığı konuşmadan sonra sergilediği garip davranışla gündeme geldi.

Son zamanlarda yaptığı garip hareketlerle sık sık boşlukla selamlaşan Biden yine aynı şeyi yaptı. Biden konuşma yaptıktan sonra boşluğa sarılıp tokalaştı. Biden'ın o anları çok konuşuldu.

Joe Biden, yaşlılığı sebebiyle ABD'de ve dünyada tartışılıyor. Biden'ın uçak merdivenlerinden kayması, bisiklet kullanırken düşmesi, sık sık konuşma yaptığı yerlerde boşluğa selam vermesi, görünmez insanlarla el sıkışması ve kucaklaşması tartışmalara neden oldu.

GÖRÜNMEZ İNSANLARLA SELAMLAŞTI

ABD Başkanı son olarak, yaptığı konuşmasının ardından kürsüden inerken kendisinin gördüğü insanlarla el sıkışarak onlara sarılmaya çalıştı.

Bundan önce de bu tür garip hareketleri birkaç defa daha kameralara yansımıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın