Yeni Günaydın
Geri

Beşiktaş'ta Bir Dönem Bitti!

Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi sona erdi.
Beşiktaş'ta Bir Dönem Bitti!
Haberler / Spor
25 Ekim 2022 Salı 18:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş, Hatayspor'a yenilerek zirve yarışında ağır bir yara daha alırken Valerien Ismael eleştirilerin odak noktasındaki isim olmuştu.

Beşiktaş, Hatayspor'a 90'da gelen golle mağlup olarak Süper Lig'in 11. haftasını mağlubiyetle kapattı. Siyah-beyazlılar, böylece son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilirken 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kartal böylece 13 puan kaybederken kendisinden 1 maçı eksik olan lider Fenerbahçe'nin 4 puan gerisine düştü ve haftayı 19 puanla 5. sırada kapattı.

TARAFTARDAN İSTİFA TEPKİSİ

Beşiktaş'ta taraftarlar, önceki Trabzonspor maçında olduğu gibi Valerien Ismael'e istifa çağrısında bulundu. Taraftarlar ayrıca "Sergen Yalçın" diye de bağırdı.

YÖNETİM DURUMU DEĞERLENDİRDİ

Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin bugün toplanarak kötü gidişi masaya yatırdı. Çebi ve kurmayları, sportif direktör Ceyhun Kazancı ile görüşerek Valerien Ismael ve takımın durumunu değerlendirdi.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Valerien Ismael dönemi sona erdi. Beşiktaş yönetimi, Fransız çalıştırıcı ile yolları ayırma kararı aldı.

Yarın yapılacak görüşmenin ardından tazminat dahil olmak üzere resmi prosedürler yerine getirilecek. Beşiktaş'ın başında 18 maça çıkan Ismael, bu müsabakalarda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 47 yaşındaki çalıştırıcı, siyah-beyazlı ekipte 1.72 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş'ın Valerien Ismael'ın yerine tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaşmaya varacağı iddia etti.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın