Yeni Günaydın
Geri

Beşiktaş, Ciro Immobile Transferini Bitirdi!

Beşiktaş, İtalya Serie A ekibi Lazio'dan Ciro Immobile'yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu.
Beşiktaş, Ciro Immobile Transferini Bitirdi!
Haberler / Spor
13 Temmuz 2024 Cumartesi 05:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş bir transferi daha resmen açıkladı. Siyah-beyazlılar, İtalya Serie A ekibi Lazio'da forma giyen Ciro Immobile ile anlaşma sağladı.


KAP'A BİLDİRİLDİ
Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Ciro Immobile'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü S.S.Lazio SPA ile görüşmelere başlanmıştır." denildi. Ciro Immobile, siyah-beyazlı kulübe imza atmak için bu gece İstanbul'a gelecek.

IMMOBİLE'DEN İLK SÖZLER
İstanbul'a gelmek için İtalya'dan yola çıkan Immobile, havalimanında İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Lazio taraftarlarına selamlar. 8 harika yıl geçirdik, her şey muhteşemdi. Artık yeni bir macera başlıyor. Harika bir aşk hikayesiydi ama hepsinin olduğu gibi bunun da bir başlangıcı ve sonu olmalı. Son günlerde taraftarlar beni ne kadar sevdiklerini gösterdiler. Beşiktaş'tan teklif geldi. Biz istikrarı Türkiye'de de bulacağız. Ailem ve başkanla Beşiktaş'tan gelen teklifi konuştuk ve oraya gitmeye karar verdik. Marco Baroni harika bir teknik direktör, Lazio da genç ve istekli bir takım." diye konuştu.

17 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Bu arada haberde İtalyan golcünün, Beşiktaş'ta Lazio'da olduğu gibi 17 numaralı formayı giyeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın