Yeni Günaydın
Geri

BeatStars Lemonaide Arasında İşbirliği!

Beatstars YZ müzik girişimi olan Lemoniade ile stratejik bir işbirliğine giriyor.
BeatStars Lemonaide Arasında İşbirliği!
Haberler / Medya
28 Temmuz 2023 Cuma 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugüne kadar üyelerine 250 milyon dolar üzerinde ödeme yapan Beatstars YZ müzik girişimi olan Lemoniade ile stratejik bir işbirliğine giriyor.

2008 yılında CEO Abe Batshon tarafından kurulan platform, şu anda dünya çapında 10 milyondan fazla içerik oluşturucu, yapımcı ve kayıt sanatçısından oluşan bir topluluğa hizmet ettiğini ve Lil Nas X’ten Old Town Road, CJ’den Whoopty Town gibi hitlerin örneklerinin kaynağı olduğunu söylüyor.

BeatStars, kayıt yapan sanatçıların ve yapımcıların işbirliği yaptığı, çalışmalarını çeşitli münhasır veya münhasır olmayan lisanslarla birden fazla tarafa dağıttığı, aboneliğe dayalı küresel bir müzik lisanslama platformu.

Lemonaide YZ destekli müzik yapma girişimi ve yapay zekasının yalnızca üreticilerin gönüllü olarak katkıda bulunduğu verilerle” eğitildiğini ve aracın milyonlarca farklı kombinasyon oluşturabileceği belirtiliyor.

BeatStars ve Lemonaide arasındaki işbirliğine ilişkin açıklamaya göre “yapay zekayı erkenden benimseyerek, müzik endüstrisinde etik yapay zeka iş modelleri için bir emsal oluşturulması hedefleniyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın