Yeni Günaydın
Geri

Başakşehir'de Mesut Özil Şoku!

Mesut Özil'in futbol hayatının bittiği iddia edildi.
Başakşehir'de Mesut Özil Şoku!
Haberler / Spor
28 Eylül 2022 Çarşamba 22:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başakşehir'in Fenerbahçe'den transfer ettiği Mesut Özil'den kötü haber geldi. Göksel Gümüşdağ Mesut Özil’in geçirdiği sakatlık sonucu ameliyat olacağını açıkladı.

Gümüşdağ, şunları söyledi;"Mesut Özil'in Başakşehir'de olması bizim için büyük mutluluk. Mesut'un uzun zamandır belinde problemi var. Onun için 10-15 dakika süre buluyordu. Tam kendini bulmuşken, bu belindeki sorunla ilgili ameliyat kararı alındı. Cumartesi günü ameliyat olacak." Gümüşdağ, “Mesut'un 3 ay sonra tekrar futbola döneceğine ve büyük katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Mesut Özil'de yaşanan bu son dakika gelişmesinin ardından herkes büyük bir şok yaşadı. Hazır olmadığı gerekçesiyle bu sezon ilk 11'de forma şansı bulamayan yıldız oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacak olması otoritelere göre 'yıkım' olarak adlandırıldı. Taraftarlar ise bu sakatlığın Mesut Özil'in futbol kariyerini bitirdiğini iddia ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın