Yeni Günaydın
Geri

Barack Obama'nın Eşcinsel Seks Fantazisi İtirafı!

Obama’nın cinsel fantezisi mektuplarda kalmış!
Barack Obama'nın Eşcinsel Seks Fantazisi İtirafı!
Haberler / Dünya
14 Ağustos 2023 Pazartesi 21:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD eski başkanı Barack Obama'nın 1982-1984 yılları arasında o dönemki kız arkadaşına yazdığı mektuplar ilk kez sansürsüz olarak yayınlandı. Mektupta Obama, "erkeklerle her gün aşk yapıyorum ama hayalimde" yazıyor.

Obama’nın eski kız arkadaşı Alex McNear.

Amerika eski başkanı Barack Obama’nın özel hayatına ilişkin detayların yer aldığı mektupları ortaya çıktı. Takvimler 1982’yi gösterirken eski kız arkadaşı Alex McNear’a yazdığı mektupta erkeklerle cinsel ilişkiye girmenin hayalini kurduğunu yazıyor.

The New York Post gazetesi, mektupları sansürsüz olarak yayınlandı.
Aslında bu mektupların ilk ortaya çıkışı değil. 2017’de, Obama’nın 1982-1984 yılları arasında yazdığı mektuplar ortaya çıkmıştı.

Amerika’daki bir üniversite kütüphanesi, o dönemde üniversite öğrencisi olan Obama’nın, uzak mesafe ilişkisi yaşadığı kız arkadaşına gönderdiği mektupları paylaşmıştı.

Mektuplar, daha önce Barack Obama’nın ‘Yükselen Yıldız/ Rising Star’ isimli biyografisini kaleme alan David Garrow’un verdiği uzun ve ayrıntılı bir röportajla gündeme geldi. 70 yaşındaki Pulitzer ödüllü tarihçi Garrow, 2017’de yayınlanan kitap için Obama ile üç gün bir araya gelmiş ve sekiz saat süren röportajlar yapmıştı.

Obama’nın eski kız arkadaşı Alex McNear’a gönderdiği mektuplar, Emory Üniversitesi arşivinde.
Mektupta Obama, “Eşcinsellikle ilgili olarak, bunun kendini şimdiki zamandan uzaklaştırma girişimi, belki de dünyevi hayatın sonsuz maskaralığını sürdürmeyi reddetme olduğuna inandığımı söylemeliyim. Biliyorsun, erkeklerle her gün sevişiyorum ama hayal gücümde” ifadelerini kullanıyor.

Barack Obama, 1982’den beri Michelle Obama ile evli. Çiftin iki kızları var. Mektupları yayınlayan New York Post, eski başkanın basın sözcülerinden yorum istedi ancak geri dönüş alamadı. Ancak tarihçi Garrow, yeterince açıklayıcı bir yorum yaptı: “İnsanların cinsel fantezileri vardır!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın