Yeni Günaydın
Geri

Banderas'ın Kerem Sevgisi

Antonio Banderas, eşi Nicole Banderas ve Kerem Bürsin'le karesini, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.
Banderas'ın Kerem Sevgisi
Haberler / Magazin
16 Nisan 2022 Cumartesi 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antonio Banderas, geçtiğimiz ay Malaga Film Festivali'nde bir araya geldiği Kerem Bursin'i İspanya'daki davetine çağırdı. Banderas, ilk önce eşi Nicole Banderas ve Bürsin'le karesini, 3.1 milyon takşpçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Sanatçı, iki saat sonra oyuncuyla 'selfie' yaptığı fotoğrafı da sevenlerinin beğenisine sundu.

Banderas'ın normalde paylaştığı kareler ortalama 500 yorum alırken, Kerem Bürsin'le pozlarına ise binlerce mesaj yağdı. İki kareye 12 saat dolmadan iki binden fazla yorum yapıldı. Banderas'ın Bürsin'le 20 Mart'ta paylaştığı kareye ise 3 bin 500'den fazla yorum gelmişti.

Öte yandan Bürsin, Malaga'da çekilen karelere, "Ne gün ama! Ne unutulmaz bir deneyim! Antonio Banderas ve Nicole Banderas'a teşekkür ederim. Büyük bir zevkti. Tekrar görüşmek üzere" notunu yazdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın