Yeni Günaydın
Geri

Bakan Soylu 'İstifa Etti' İddiası!

Soylu'nun istifasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü.
Bakan Soylu 'İstifa Etti' İddiası!
Haberler / Politika
27 Eylül 2022 Salı 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu öne sürüldü.

Ankara'da siyasi kulislere bomba gibi bir istifa haberi düştü. İddialara göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, görevden "affını" istedi.

Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevden "affını" isterken Erdoğan'ın bu talebe ne cevap verdiği henüz bilinmiyor.

Kulislerden edinilen bilgilere göre Erdoğan'ın Soylu'nun affını kabul ettiğini belirtirken, bazı çevreler bu talebi şimdilik cebinde beklettiği ifade ediliyor.

"GETİRİLECEĞİ AN MESELESİ DİYOR"

Geçtiğimiz günlerde Milli Gazete muhabiri Bünyamin Güler, TV5 ekranlarında konuk olduğu programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yerine AK Parti'de yeni bir ismin İçişleri Bakanlığı’na getirileceğini öne sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın