Yeni Günaydın
Geri

Bakan Işıkhan'dan Yerel Seçim Mesajı!

"Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa edeceğiz"
Bakan Işıkhan'dan Yerel Seçim Mesajı!
Haberler / Gündem
15 Eylül 2023 Cuma 21:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin konuştu. Bakan Işıkhan, kadınlara ve gençlere seçim çalışmalarında büyük iş düşeceğine vurgu yaparak, "Çok yorulacaksınız biliyorum ama inşallah bu seçimleri atlattıktan sonra da önümüzde 4 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi var. Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Bakan Işıkhan, yaptığı konuşmada 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimleri işaret ederek, İzmir'i AK belediyecilik ile tanıştırmak istediklerini söyledi. Bakan Işıkhan, "31 Mart seçimlerinde İzmir'i AK belediyecilik ile tanıştıralım. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Çok yorulacaksınız biliyorum ama inşallah bu seçimleri atlattıktan sonra da önümüzde 4 yıllık kesintisiz bir hizmet dönemi var. Türkiye Yüzyılı'nı sizlerle birlikte inşa edeceğiz" dedi.

"BU ÜLKE ÇOK ŞEY YAŞADI"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, "Bu ülke çok şey yaşadı. Bu ülkenin hainleri bitmez, bu ülkeyi patates, soğanla meze yapmaya çalışırlar. Sizler bu devleti hainlere teslim etmeyeceksiniz" diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da, "Önümüzdeki günlerde bizi yoğun bir çalışma gündemi bekliyor. Teşkilatımız motivasyon içinde, bu motivasyonun en büyük kaynağı Cumhurbaşkanımız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın