Yeni Günaydın
Geri

Bahar Candan'dan Ablası Nihal Hakkında Skandal İddia!

"Evli olmasına rağmen otele gitmişler"
Bahar Candan'dan Ablası Nihal Hakkında Skandal İddia!
Haberler / Magazin
15 Ekim 2024 Salı 18:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir süre önce cezaevine giren Nihal Candan ve Bahar Candan gündeme yeniden bomba gibi düşmeyi başardı. Bir süre önce cezaevinden çıkan Bahar Candan skandal bir iddia ile ablasını hedef aldı. Evli olan ablasının kendi sevgilisi ile otel odasında ilişki yaşadığını iddia eden Bahar Candan kendisine ait sosyal medya hesabından ablasını ifşa ederek ''toplum olarak baskı yaratalım'' dedi.

Cezaevinden yeni çıkan Bahar Candan, bomba gibi bir iddia ile ablası Nihal Candan'ı hedef aldı. Sevgilisi ile ablasının otel odasına gittiğini iddia eden Bahar Candan toplumsal baskı yaratılmasını rica etti. ''Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş'' diyen Bahar Candan kendisine ait sosyal medya hesabında ablası Nihal Candan'ı tüm Türkiye'ye ifşa etti. 

ÇARPICI İDDİA

Bahar Candan’dan ablası Nihal Candan hakkında çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Bahar, ablasının eski sevgilisiyle ilişkisinin olduğunu ileri sürdü ve bu durum için takipçilerinden destek istedi

''KİLO ALDIM AŞIRI ÇİRKİNİM''

Sosyal medya fenomeni olan Bahar Candan, ablası Nihal Candan’ın serbest bırakılmasının hemen ardından cezaevinden çıktığını duyurdu. Bu süreçte, “Kilo aldım, aşırı çirkinim” ifadesiyle dikkat çekti.

''NE KADAR DEJENERE OLMUŞ OLABİLİRİMKİ?''

Tahliyesinin sonrasında tatile çıkan Bahar Candan, Instagram üzerinden bikinili bir fotoğraf paylaşarak dikkat çekti.  Ancak gelen olumsuz tepkiler üzerine bu paylaşımını kısa süre içinde kaldırmak zorunda kaldı. Bahar, eleştirilerin ardından “ne kadar dejenere olmuş olabilirim ki?”


 

''ABLAM ESKİ SEVGİLİME TAKMIŞ DURUMDA''

şeklinde bir savunma yaptı. Bugün yaptığı paylaşımla takipçilerini bir kez daha şaşırttı ve “Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum olarak baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Psikolojim zaten bozuk.” ifadesini kullandı.

OTEL ODASINDA KALDILAR

Bahar Candan, ablasının eski sevgilisiyle olduğunu belirttikten sonra birlikte kaldıkları otel odasının fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı. 

''BENİM ESKİ SEVGİLİMLE AYNI ODADA KALMIŞLAR''

 Ardından Nihal Candan’a ait bir pozunu paylaşarak, “Benim eski sevgilimle aynı odada kalmışlar.” notunu düştü. Bu durum üzerine Candan kardeşler sosyal medyada ağır eleştirilerle karşılaştı.

''SİZ İFLAH OLMAZSINIZ''

Takipçilerinden gelen yorumlar arasında, “Siz iflah olmazsınız!”, “Gündem yaratma peşindesiniz yine.”, “Hiç mi akıllanmadınız siz ya?”, “Utanmanız yok.” ve “İkiniz de birbirinizden betersiniz.” gibi ifadeler öne çıktı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın