Yeni Günaydın
Geri

Babasının Ayaklarını Öptü!

Shakira, hayranlarını duygulandıran bir paylaşım yaptı.
Babasının Ayaklarını Öptü!
Haberler / Magazin
2 Kasım 2022 Çarşamba 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Futbolcu sevgilisi Gerard Pique ile olan 12 yıllık birlikteliğini sonlandıran ünlü şarkıcı Shakira, hayranlarını duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Hastanede tedavi gören babasına yardım eden ve ayaklarını öpen Shakira paylaşımına "Ve hayat bazen hastane ziyaretleri ile Cadılar Bayramı kostümleri arasında gerçekleşen şeylerdir" notunu düştü.

Grammy Ödülü sahibi Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Instagram'dan paylaştığı videoyla hayranlarının kalbini fethetti. 

45 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, hastanede tedavi gören 91 yaşındaki babası William Mebarak Chadid'in fizik tedavisine destek verirken çekilen bir videosunu hayranlarıyla paylaştı.

"VE HAYAT BAZEN..."

Ünlü şarkıcı, babasının bacaklarını elleriyle tutarak hareket ettirmesine yardım etti. Ardından da babasına cesaret verici sözler söyleyerek ayaklarından öptü. O anlarda doktor da kapının yanında durup baba ile kızı izledi.

Shakira o anları "Ve hayat bazen hastane ziyaretleri ile Cadılar Bayramı kostümleri arasında gerçekleşen şeylerdir" mesajıyla paylaştı. Paylaşıma takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın