Yeni Günaydın
Geri

Aziz Yıldırım ile Ali Koç Yüksek Divan Kurulunda!

Fenerbahçe Kulübü'nün temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın buluşmasıyla başladı.
Aziz Yıldırım ile Ali Koç Yüksek Divan Kurulunda!
Haberler / Spor
27 Temmuz 2024 Cumartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, uzun yıllar sonra ilk kez sarı lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katıldı. Başkan Ali Koç, Aziz Yıldırım' ile bir araya geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın buluşmasıyla başladı.

2018'de başkanlık koltuğunu Ali Koç'a kaptırdıktan sonra hiçbir toplantıya katılmayan Aziz Yıldırım, haziran ayındaki seçimden sonra buzları erittiği Ali Koç'la yeniden buluştu.

Yaklaşık 6 yıl sonra Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na katılan Aziz Yıldırım alkışlarla karşılandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Nerede başkan" diyerek etrafa bakınırken, ilk anda fark etmediği Aziz Yıldırım'ın arkasında durduğunu görünce "Çok özür dilerim" diyerek sarıldı.

Ali Koç'un kendisini fark etmediğini gören ve gülümseyen Aziz Yıldırım, Ali Koç ile birlikte basın mensuplarına poz verdi.

İkilinin bir araya geldiği anlar, üyeler tarafından alkışlarla desteklendi.

"ALİ KOÇ VE AZİZ YILDIRIM TARAFINDAN ATILAN ADIMLAR..."

Toplantının açılış konuşmasını yapan Şekip Mosturoğlu, "Geçtiğimiz sene futbolda hak ettiğimizi düşündüğümüz kupalar saha dışı sebeplerle elimizden alınmıştır. Futbolda yeni sezondan itibaren Fenerbahçe çağı başlayacak. Ali Koç ve Aziz Yıldırım tarafından karşılıklı atılan adımlar onların önderliğinde yaratılmış tablo camiamızın özlemini duyduğu özel bir tablodur. Bir ve beraber olunduğunda bizi durdurabilecek hiçbir güç yoktur. Bunun en net örneği 3 Temmuz sürecidir." ifadelerini kullandı.

Toplantı, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunmasının ardından raporlar hakkındaki görüşlerin ifade edilmesiyle sona erecek.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın