Yeni Günaydın
Geri

Azerbaycan İsrail Anlaşması Nedir?

Azerbaycan ve İsrail arasında silah sektöründe savunma anlaşması imzalandı. Peki, Azerbaycan İsrail anlaşması nedir? Azerbaycan İsrail anlaşması var mı?
Azerbaycan İsrail Anlaşması Nedir?
Haberler / Dünya
28 Eylül 2024 Cumartesi 12:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Azerbaycan ve İsrail arasındaki savunma sanayi ortaklığı iki büyük devlet arasında atılan imzalar ile resmileşti. Peki, Azerbaycan İsrail anlaşması nedir? Azerbaycan İsrail anlaşması var mı?

AZERBAYCAN İSRAİL ANLAŞMASI NEDİR?
İsrail silah şirketi AS Holdings bünyesindeki Ari Arms, Azerbaycan Savunma Sanayi Bakanlığı'na bağlı Azersilah ile iş birliği anlaşması imzaladı. İki ülke arasındaki bu önemli İmza törenine taraf ülkelerden çeşitli bakanlıklardan, kurumlardan ve yetkililerden temsilciler katıldı.

Azerbaycan ve İsrail arasında önemli bir adım olan bu işbirliğini İsrail'in Azerbaycan Büyükelçisi George Deek sosyal medya hesabından paylaştı.

"Bu paha biçilmez ortaklık, ülkeleri birbirine yakınlaştırarak bağımsızlığı ve ulusal güvenliği artırmak için ortak gelişmeyi ve ortak çabaları teşvik ediyor. İmza törenine çeşitli bakanlıklardan, kurumlardan ve yetkililerden temsilciler katıldı" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın