Yeni Günaydın
Geri

Ayşe Kökçü'den Şaşırtan 'Kenan Işık' İtirafı!

Ayşe Kökçü, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Kökçü'nün bir süredir komada olan Kenan Işık ile ilgili sözleri şoke etti.
Ayşe Kökçü'den Şaşırtan 'Kenan Işık' İtirafı!
Haberler / Magazin
22 Şubat 2023 Çarşamba 22:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bizimkiler dizisinin Nazan'ı Ayşe Kökçü, Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Kökçü'nün bir süredir komada olan Kenan Işık ile ilgili sözleri şoke etti.

Bizimkiler, Yalancı Yarim, Ah Nerede, Kardeş Payı dizileri ile hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ayşe Kökçü, Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Bizimkiler’de Nazan karakterine hayat veren ünlü isim ses getiren açıklamalar yaptı.

Bizimkiler dizisi ile ilgili açıklama yapan Ayşe Kökçü “Dizi inanılmaz bir yere çıktı. İlk zamanlarında hiç tutmadı hatta karikatürler vardı. Sonra dizide büyük bir patlama oldu. En son Show TV'deyken kalktı. Bu reytingler ile baş edemedi” dedi. Usta oyuncuya “Şehir Tiyatroları’nı bir dönem yöneten Kenan Işık bazı kişisel ilişkileri nedeniyle bana iyi roller vermedi” cümlesinin hatırlatılması üzerine şaşırtan itiraflarda bulundu.

Kökçü açıklamasına “Gencay Hanım Kenan Işık'tan daha önce Genel Sanat Yönetmeni’ydi. Sonra Kenan Işık geldi ve 9 sene gibi bir süre içerisinde bana rol verilmedi. Ben sadece Lüküs Hayat oynadım. Benim yaşımın en verimli zamanlarıydı onlar. Öyle yaptı Kenan, niyeyse onu da bilemedim. Allah şifa versin. Böyle bir şey yaşadık. Ama önemli değil” cümleleri ile devam etti. 

Ayşe Kökçü, “O gitti biz gene işimize devam ettik. Kim gelip kim giderse şov devam ediyor” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın