Yeni Günaydın
Geri

Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında 3 Polis Gözaltında!

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında görevden uzaklaştırılan ve evleri aranan 3 polis gözaltına alındı.
Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında 3 Polis Gözaltında!
Haberler / Gündem
14 Mayıs 2024 Salı 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında görevden alınan 3 polisle ilgili tartışmalar devam ediyor. Polislerin evlerinde dün akşam arama yapılmıştı.

Halk TV'nin haberine göre soruşturma kapsamında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan, 'Suç için anlaşma', 'Göreve ilişkin sırrın açıklanması', 'Yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs', 'Suçluyu kayırma' ve "Gizliliğin ihlali' suçlarından Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

DEVLET BAHÇELİ 'KOMPLO' DEMİŞTİ

Bugün, partisinin grup toplantısında 3 emniyet müdürünün açığa alınmasıyla ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” dedi ve şöyle devam etti:

“Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda emniyet ve yargı içine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri, akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikaz ve ihtarımdır. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, nitekim hedef Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir."


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın