Yeni Günaydın
Geri

Atatürkçüleri Tebrik Ederim!

Mahir Ünal'ın istifa etmesinin ardından Atatürkçüleri tebrik etti...
Atatürkçüleri Tebrik Ederim!
Haberler / Medya
1 Kasım 2022 Salı 07:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı, AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın "Bugün itibarıyla Grup Başkan Vekilliği görevimden affımı talep ettim" açıklamasının ardından "Tüm Atatürkçüleri tebrik ediyorum… Mahir Ünal’ı görevden aldırmayı başardılar" dedi. 

'Görevden affını' istediğini Twitter'dan duyuran Ünal, "Bugün itibarıyla Grup Başkan Vekilliği görevimden affımı talep ettim. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" açıklamasını yapmıştı.


Nagehan Alçı da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Tüm Atatürkçüleri tebrik ediyorum… Mahir Ünal’ı görevden aldırmayı başardılar… Atatürkçülük bu ülkede ezeli ve ebedi iktidar olduğunu ispatlamıştır. Resmî devlet ideolojisi hala Atatürkçülük… Bunun yanına AK Parti biraz İslami ton ve muhafazakarlık sosu ekledi o kadar…"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın