Yeni Günaydın
Geri

Aslışah Alkoçlar İmaj Tazeledi!

Hülya Koçyiğit'in torunu ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan Aslışah Alkoçlar önceki gün 31'inci yaş gününü kutladı.
Aslışah Alkoçlar İmaj Tazeledi!
Haberler / Magazin
25 Temmuz 2024 Perşembe 18:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan ve Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutladı. 31'inci yaş gününü ailesi ve sevdikleriyle birlikte kutlayan Alkoçlar doğum gününün ardından imaj tazeledi. Ünlü ismin son halini görenler 'Tıpkı anneannesi' yorumunu yaptı.

Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası Hülya Koçyiğit'in torunu ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden biri olan Aslışah Alkoçlar önceki gün 31'inci yaş gününü kutladı.

Ailesi ve sevdikleriyle birlikte bir kutlama yapan Aslışah Alkoçlar doğum gününün ardından yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekti.

Saçlarını kestiren ünlü ismin yeni imajı çok beğenilirken Alkoçlar'ın son halini görenler aynı şeyi söyledi.

YORUM YAĞDI
Aslışah Alkoçlar'ın yeni görüntüsüne sosyal medyada; 'tıpkı anneannesi', 'Hülya Koçyiğit'in gençliği' gibi yorumlar yapıldı.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın