Yeni Günaydın
Geri

Aslantuğ'dan Boşanmaya İlişkin Çarpıcı Açıklama!

"Ayrılığı ben istemedim"
Aslantuğ'dan Boşanmaya İlişkin Çarpıcı Açıklama!
Haberler / Magazin
29 Ağustos 2023 Salı 08:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan'ı aldattığı çiftin 27 yıllık evliliklerini bu yüzden bitirdiği defalarca kez iddia edilmişti. Aslantuğ, kamera karşısına geçip yaşanan süreci uzun uzun anlattı. İşte ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması...

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan'ın 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirmesi kadar, mahkemeye el ele gelmeleri de herkesi şaşırtmıştı. İkilinin ayrılık nedeninin ise aldatma olduğu iddia edilmişti. "Ayrılığı ben istemedim" diyen Mehmet Aslantuğ, kamera karşısına geçip uzun bir açıklama yaptı. 

Mehmet Aslantuğ'un Arzum Onan'ı iş insanı Gözde Akpınar ile aldattığı konuşuluyordu. Aslantuğ uzun bir açıklama videosu paylaştı. 

Mehmet Aslantuğ boşanma sonrası yaptığı paylaşımına, "Bu sayfanın bizzat kayda alarak yaptığım en zor açıklamasıdır. Epeyce hassas olduğum duygunun dile gelmiş ilk ve son sözleri… Epeyce borçlu olduğumu düşündüğüm bir duygudan. Ve bundan sonra yaşayacağım, hakkım olduğunu düşündüğüm özgürlüğü kimseye açıklamak zorunda olmadığımı beyan ederek!… Bilene, anlayana şükranla, bilmek, anlamak istemeyene selametle..." notunu düştü.

Mehmet Aslantuğ, 'ihanet' haberlerini yalanladı ve boşanma sürecini anlattı. Buna göre; ayrılığı dile getiren kişi bir yıl önce Onan olurken, boşanmayı da Aslantuğ istedi.

Mehmet Aslantuğ açıklamasında, "Hiçbir şey yazıldığı çizildiği gibi değil. Ben ona ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi, ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin, hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım, boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim." dedi.

"Bu aşkın sorumluluğu gereği kurduğum cümlelere ithafen kimseyi yanıltmadım. Arzum yorulduğunu ve kendini bulmak istediğini söyleyerek, ayrı eve çıkmak istediğini söyledi" ifadelerini kullandı. Ayrıca Aslantuğ, kendisinin bu süreçte sahipleneyim derken, Arzum Onan'ı sıkmış olabileceğini de söyledi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın