Yeni Günaydın
Geri

Armağan Çağlayan Zeytinyağı Fiyatına İsyan Etti!

Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.
Armağan Çağlayan Zeytinyağı Fiyatına İsyan Etti!
Haberler / Magazin
16 Mart 2024 Cumartesi 01:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan hayat pahalılığına isyan etti. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.

Bir süre önce akciğer kanserine yakalandığını söyleyen Armağan Çağlayan kanseri yenmiş bu güzel haberi de takipçileri ile paylaşmıştı.

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Çağlayan hayat pahalılığına isyan etti. Daha önce ödediği hesapları paylaşarak istem eden Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.

Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından; '5 litre zeytinyağı 2 bin 500 TL. Tweet bitti' yazdı. Ünlü ismin gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

1 KG BALIĞA ÖDEDİĞİ PARAYA İSYAN ETMİŞTİ

Çağlayan daha önce '1 kg Barbun balığına 500 TL verdim. Ama kabahat bende tabii, ayıklamadan önce kilosu kaç lira diye sormadım. Ama 1 kg balık kaç lira olabilir ki? Hem de Ayvalık'ya. Balıklar ayıklanınca almaya gittiğimde satıcı 500 TL deyince, 'Bırak dalga geçmeyi' dedim... Ama dalga geçmiyormuş..' demişti.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın