Yeni Günaydın
Geri

Armağan Çağlayan Çileden Çıktı!

Armağan Çağlayan da hasar tespiti yaptırmak istedi. Belediyeden aldığı yanıtla resmen çileden çıktı.
Armağan Çağlayan Çileden Çıktı!
Haberler / Magazin
20 Şubat 2023 Pazartesi 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından İstanbul için peş peşe uyarılar geldi. Pek çok kişi evinin depreme dayanıklı olup olmadığını merak ederken Armağan Çağlayan da hasar tespiti yaptırmak istedi. Belediyeden aldığı yanıtla resmen çileden çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki deprem 10 ilde büyük hasarlara neden olurken, binlerce canımızı yitirdik. 

Bu depremin ardından gözler İstanbul'a çevrildi. Uzmanlar peş peşe uyarılar yaparken, pek çok kişi evinin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek için bina tespiti için belediyeye başvurdu. 

Bu konuya dair pek çok vatandaş harekete geçerken Armağan Çağlayan bir paylaşım yaparak isyan etti.

İstanbul'da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda daha önce başvuru yaptığını söyledi.

Çağlayan paylaşımında, "Bir de şöyle bir şey var. İstanbul'da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: '1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!' Ve kontrol ettirmeyi başaramadım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın