Yeni Günaydın
Geri

Arka Sokaklar'da Sürpriz Ayrılık!

Yaklaşık 17 yıldır yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar bir süredir yayınlanmıyordu.
Arka Sokaklar'da Sürpriz Ayrılık!
Haberler / Medya
26 Ocak 2023 Perşembe 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaklaşık 17 yıldır yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar bir süredir yayınlanmıyordu. Arka Sokaklar dizisine projenin mimarı Türker İnanoğlu'nun isteği üzerine 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı. Final iddiaları gündeme gelen Arka Sokaklar dizisinden herkesi şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Yeni bölümleri bir süredir yayınlanmayan Arka Sokaklar’a ana kadroda yer alan bir isim veda etti.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Kanal D'nin her cuma akşamı izleyicisiyle buluşturduğu polisiye türündeki diziden izleyicileri şaşkına çeviren bir haber geldi. 17 sezon boyunca dizide rol alan ve bu rolle özdeşleşen usta isim dizinin yeni bölümlerinde yer almayacağı belirtildi. İşte tüm detaylar…

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı fenomen dizi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün zorunlu ara verildiği açıklanmıştı.

Yapım şirketi Erler Film, çalışanlara bir mesaj yollayarak alınan kararı duyurmuştu.

Türker İnanoğlu'nun damadı olan ünlü gazeteci Cüneyt Özdemir de diziyle ilgili kararı sosyal medyadan açıklamış ve "Arka Sokaklar dizisi yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle 45 gün yayına ara vermiştir. En kısa zamanda ekranlara dönecektir" demişti. Ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı.

Son olarak ise yapım şirketi Erler Film uzatılan ara nedeniyle ekipten iş bulanların ayrılabileceğini açıklamıştı. Dizi tekrar çekilirse de yeni oyuncularla yola devam edileceği belirtilmişti.

Tüm bu gelişmeler üzerine 17 yıldır dizide yer alan usta isimden ayrılık kararı geldi.

Son gelen haberlere göre dizinin Rıza Baba'sı Zafer Ergin projeye veda etti.

ARKA SOKAKLAR RIZA BABA DİZİDEN AYRILDI MI?

tv100’ün haberine göre, dizinin başrol oyuncularından olan ve Rıza Baba karakteriyle özdeşleşen Zafer Ergin, ara verilen diziden ayrıldı.

Böylece 17 sezondur ekran macerasını sürdüren Kanal D'nin polisiye türündeki dizisi Arka Sokaklar'da Rıza Baba dönemi resmen kapandı.

Ergin'in yeni gelecek projeleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Ancak konu ile ilgili ne kanaldan ne de oyuncunun kendisinden resmi açıklama henüz gelmedi.

ZAFER ERGİN KİMDİR?

30 Ağustos 1942 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Zafer Ergin, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi'nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

1970'li ve 1980'li yıllarda TRT televizyonunda yayımlanan pek çok yabancı dizi ve sinema filmindeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini gerçekleştirmiştir.

2003-2005 yılları arasında yayımlanan Kurtlar Vadisi dizisindeki Mehmet Karahanlı rolüyle zirveye çıkmıştır. 2006 yılında Kanal D'de yayına başlayan ve hâlâ yayımlanmaya devam eden Arka Sokaklar adlı dizide önce başkomiser, 3. sezondan 9. sezona kadar emniyet amiri, 9. sezondan itibaren ise emniyet müdürü Rıza Soylu rolünü canlandırmaktadır.

Ergin, 10 Mayıs 2014'te Kim Milyoner Olmak İster? isimli yarışma programının sunucusu olan Kenan Işık'ın rahatsızlığı nedeniyle konuk sunucu olarak bir bölümlüğüne yarışmayı sunmuştur.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin özel hayatı ile de merak konusu oldu.

Özellikle Zafer Ergin'in kendisi gibi ünlü oyuncu ile evli olduğunu ilk kez duyanlar şaşırmadan edemedi...

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın