Yeni Günaydın
Geri

Arda Turan’dan 'Faiz' Sözleriyle İlgili İtiraf!

"Sıçmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil!"
Arda Turan’dan 'Faiz' Sözleriyle İlgili İtiraf!
Haberler / Gündem
16 Ağustos 2024 Cuma 17:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Eski milli futbolcu ve Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, kendi hayatını konu alan "Arda Turan: Yüzleşme" belgeselinde, geçmişte ülkenin ekonomisiyle ilgili yaptığı "Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum" sözleri için "Sıçmışım. Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Rezillik" itirafını yaptı.

Arda Turan'ın hayatını konu alan "Arda Turan: Yüzleşme" belgeseli, Amazon Prime'da yayımlandı. Arda Turan'ın geçmişte ülke ekonomisiyle ilgili sözleri hakkında itirafı sosyal medyada gündem oldu.

"Türk ekonomisi çok iyi, dolarda biraz dalgalanma var, faizlerin düşmesi gerektiğini düşünüyorum" sözleri hatırlatılan Arda Turan, "Sıçmışım. Bilgim olmadığı konular hakkında yorum yapmışım, gerizekalılıktan başka bir şey değil. Rezillik, söylenecek hiçbir şey yok. Tamamıyla saçmalamışım. Zaten benim ekonomi dergisiyle röportajda ne işim var, onu benle istememelilerdi. Birini kırmayayım diye bir röportaj yapmışım" diye konuştu.

 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın