Yeni Günaydın
Geri

Anneler Günü’nde 'Sağlık' Hediye Edebilirsiniz!

Anneler Günü’nde alternatif hediye arayanlar için yeni trend...
Anneler Günü’nde 'Sağlık' Hediye Edebilirsiniz!
Haberler / Yaşam
11 Mayıs 2023 Perşembe 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anneler gününe sayılı günler kaldı. Tüm dünyada Mayıs ayının 2’inci haftası kutlanan Anneler Günü’nde bizi 9 ay karnında taşıyan, doğurup, emzirip sevgisiyle büyüten annelerimizi mutlu etmek için çeşitli hediyeler arayışına gireriz. Peki 14 Mayıs Pazar günü kutlayacağımız Anneler Günü’nde klasik hediyelerin dışında alternatif hediye arayanlar için yeni trend ne?

Son yıllarda anneler gününde popüler olan hediyelerin başında ‘sağlık’ geliyor. Anneler gününe özel Check-up programları özellikle orta yaş üzeri anneler için çok tercih ediliyor. İşte anneler gününe özel Check-up hediyesinin içinde yer alan sağlık taramaları ve uzman görüşü…

İstanbul Cerrahi Hastanesi Dahiliye Bölümü’nden Uzm. Dr. Ilgın Koçak Göktürk Anneler Günü’nde kadınlara özel yapılan Check-up ile ilgili bilgiler verdi.

Birçok gizli kadın hastalığı erken tespit ediliyor

“Günümüz tıbbında, ciddi sağlık problemleri ortaya çıkmadan hastalıkları tespit edip kişinin sağlıklı kalmasını ve kaliteli yaşam sürmesini amaçlamaktayız. Bunu da check-up programları sayesinde gerçekleştirebiliyoruz. Check-up programlarının amacı, gizli kalmış hastalıkları erken dönemde tespit edip önlemler almaktır. Özellikle başta kanser olmak üzere birçok hastalıkta erken teşhisin önemi büyük.

Kadınlar için düzenli tarama programları ile rahim ağzı kanseri, meme kanseri, kalp damar hastalıkları ve şeker, tiroid gibi problemler erken teşhis edilebilir. Erken teşhisin hayat kurtardığını, hastalık teşhisi halinde tedavi başarısının arttığını hepimiz biliyoruz. Anneler gününün yaklaştığı günlerde bu tür müracaatlar alıyoruz. Anneler bazen çocukları ile ilgilenmekten kendi sağlıklarını ihmal edebiliyor. Ancak bu tür sağlık kontrolleri ve Check-up programları ile ileride çok üzüleceğimiz hastalıkları erken teşhis edip hem kendileri hem de sevdiklerinin sağlıklı ve konforlu yaşamına katkı sağlayabilirler.

Anneler Günü Check-Up Paketinde neler bulunuyor?

-Genel Cerrahi Muayenesi
- Kadın Hastalıkları ve Doğum Muayenesi - (Check-Up)
-Meme US (Bilateral)- (Çift Taraflı)
-Dijital Mamografi (İki Taraflı)
-Servikal veya vajinal sitoloji (Smear)


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın