Yeni Günaydın
Geri

Anket Firması Sahibinden Bahçeli'ye Olay Teklif!

Anket şirketi sahibi MHP'den kovuldu
Anket Firması Sahibinden Bahçeli'ye Olay Teklif!
Haberler / Politika
17 Ağustos 2023 Perşembe 11:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Metehan Özkan, canlı yayında, bir anket firması sahibinin MHP'ye yaptığı teklifi anlattı ve o sonrasında genel merkezden kovulduğunu dile getirdi.

14 Mayıs seçim sürecinde anket firmalarının büyük bir çoğunluğunun sonuçları doğru tahmin edememesi seçim sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Konu ile ilgili çarpıcı bir detay dün ortaya çıktı.

tv100'de Kübra Par'la Farklı Açılar programına konuk olan hukukçu Metehan Özkan da seçim sürecinde MHP Genel Merkezi’nde ünlü bir anket şirketi ile yaşanan bir olayı anlattı. Özkan, programda bir anket şirketi sahibinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yaptığı teklif hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ANKET ŞİRKETİ SAHİBİ MHP’DEN KOVULDU

"Hepinizin tanıdığı ekranlara çıkan bir anketçi var, bir gün geldi, seçime az bir süre var Devlet Bahçeli’yle görüşmek istiyor" diyen Özkan, şöyle devam etti:

"Devlet Bey’in de prensibi anketçilerle görüşmez görüşmedi, ‘Bir maddi menfaat karşılığında puanları 2-3 puan artırırım’ dedi. Tabii sert bir tepkiyle karşılaştı özel kalemde ‘Böyle bir şey nasıl teklif ediyorsunuz?’ diye bunu söyledi gitti, 2-3 gün sonra MHP’yi 2-3 puan düşük gösterdi. Ben bizzat oturduğu yerde ofisinde anket hazırlayan kişileri biliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın