Yeni Günaydın
Geri

Alpay 55. Sanat Yılını Kutladı!

Alpay, Kuruçeşme Açıkhava'da sürpriz konuklarıyla müzik ziyafetini ikiye katladı.
Alpay 55. Sanat Yılını Kutladı!
Haberler / Magazin
10 Ağustos 2022 Çarşamba 18:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

87 yaşındaki Alpay, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile 55. sanat yılını Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam sevenleriyle kutladı.

Yaklaşık iki buçuk saat boyunca ara vermeden sahnede kalan Alpay performansıyla müzikseverlerden büyük alkış aldı. Birçok şarkısının hikayelerini de sahnesinde sevenleriyle paylaşan Alpay, “Fabrika Kızı”, “Gitme”, “Yanımda Kal” gibi klasiklerini her yaştan ziyaretçisi ile birlikte söyledi. Alpay ile kimi zaman romantizm rüzgârına, kimi zaman flamenko esintilerine kapılan müzikseverler Boğazın eşsiz atmosferinde dans ederek eşlik etti.

Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde sürpriz konuklarıyla müzik ziyafetini ikiye katladı. 55. sanat yılını taçlandırdığı “Alpay’a Saygı” proje albümünde yer alan sanatçı dostlarıyla ilk kez Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde bir araya geldi.

Alpay’ın her biri müzik tarihine damga vuran klasiklerini Mirkelam, Kubat, Sedat Yüce, Cemil Demirbakan ve Hülya Yıldız kendine has yorumlarıyla seslendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ POLİTİKA DÜNYA MEDYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SAĞLIK MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİK YAŞAM BUGÜN NEYE ZAM GELDİ DİKKAT! İLGİNÇ HABERLER
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Yeni Günaydın